Toimitustavat

Verkkokaupan yhteystiedot
Y-tunnus: 3288811-2
J. K. Pölkki
jk@jkpolkki.com

PL 11
33881 Lempäälä
Suomi

Toimitus
Tilaus käsitellään 1-4 arkipäivän sisällä ja toimitustavasta riippuen toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää tilauksen lähetyksestä. On kuitenkin huomioitava, että kirjelähetyksissä saattaa kestää hieman pidempään. Tilauksien postitukseen käytetään Postin kirje- ja pakettipalveluita. Ole hyvä ja huomioi, että postipaketin noutamatta jättäminen ei tarkoita tilauksen peruuttamista. Paketin uudelleen lähettämisestä koituvat kulut tulevat asiakkaan maksettavaksi. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitamme tilauksia tällä hetkellä ainoastaan Suomeen.

Toimituskulut
Kirjelähetykset 2,50€ (Ei seurantakoodia)
Postipaketti 4,90€ (seurantakoodilla, saapuu postin noutopisteeseen)
Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksille (Postipaketti, seurantakoodilla)

Hintaan vaikuttaa tilauksen paino ja koko. Kirjelähetyksen voi valita ainoastaan pieniin tilauksiin.

Palautukset
Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, jolloin voi peruuttaa osan tai koko tilauksensa. Palautettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja käyttämättömiä. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona). Olethan ennen palautusta yhteydessä ja saat tarkemmat ohjeet tilauksen palautusta varten.

Palautuksiin liittyvät yhteydenotot voi laittaa sähköpostiin: jk@jkpolkkiart.com

Tilauksen peruuttaminen, väärä- tai vaurioutunut tuote
Tilauksen voi peruuttaa lähettämällä sähköpostia ennen kuin tilaus on siirtynyt toimitukseen. Vaurioituneesta tai väärästä tuotteesta tulee ilmoittaa mahdollisimman pian tuotteen saavuttua mutta viimeistään 14 vuorokauden sisällä.

Tilaukseen liittyvät sähköpostit eivät ole tulleet perille
Jos sähköpostiisi ei ole saapunut tilaukseen liittyviä sähköposteja, niin tarkistathan ensin roskapostikansiosi. Jos mitään tilaukseen liittyviä viestejä ei saavu, niin laitathan yhteydenotto pyynnön.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta